Pvp Server Hakkında Herşeyl Pvp server Yayınla l Pvp Server Kur l User Topla l Metin2 lKnightOnl
Server Açmasını Bilen VArsa İçeri Uyeols10
Pvp Server Hakkında Herşeyl Pvp server Yayınla l Pvp Server Kur l User Topla l Metin2 lKnightOnl
Server Açmasını Bilen VArsa İçeri Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp Server Hakkında Herşeyl Pvp server Yayınla l Pvp Server Kur l User Topla l Metin2 lKnightOnline .v.b

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRss
Nick Dehişimi Yapmak İsteyen ArkadaşlarımızDuyuru Bölümüne Veya Önerileriniz Bölümüne Konu Açınız örnek: EskiNick:Admin YeniNick:PvpServer..                                                                                                                                                 

Server Açmasını Bilen VArsa İçeri

2 posters
YazarMesaj
rakar87
Yeni Üye www.PvPSerVeR.5ForuM.Biz

İş/Hobiler: : Spor Eglence Müzik
Server: : Fark Etmez
Takım : Server Açmasını Bilen VArsa İçeri 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f

Server Açmasını Bilen VArsa İçeri Empty
MesajKonu: Server Açmasını Bilen VArsa İçeri   Server Açmasını Bilen VArsa İçeri I_icon_minitimeC.tesi Nis. 25 2009, 15:36

Önclikle S.a Arkdaslar... Yeni 1 Pvp Sever Kuracam Aldıgım Pc Ye 3 Milyar MAsraf Ettim Sadece Güzel Laq Olmayan 1 Sever Olması İçin. Ama Server Kurmasını FAzla Bilmedigim İçin Kendime 1 Veya 2 Tane Ortak Arıyorum. Ciddi Olanlar ASagıdaki Numaramdan Arasınlar Konusalım Güzel 1 Server Kuralım Ben Karamanda Milli Egitim Müdürlüğünde ÇAlısmaktayım Yasım 25 Adım Ali AYHAN
İyi Günler Bekliyorum

0541 286 22 54
Server Kurmasını Bilen Arasın Ortaklık İçin PLsss
http://www.dsfsfsdfsdf.com
LegendaryDewilKing
C0-Admin www.PvPSerVeR.5ForuM.Biz
LegendaryDewilKing

İş/Hobiler: : Pc-Tv-Telefon vb.
Server: : 212.175.158.32

MesajKonu: Geri: Server Açmasını Bilen VArsa İçeri   Server Açmasını Bilen VArsa İçeri I_icon_minitimePaz Nis. 26 2009, 08:07

Server Açmak Kolay 3 Milyar Para Bulup Uçak Gibi Pc Yap Ben sana dosylarını verim bide aylık 25 milyon vererek vps alman lazım sonra oyunda edit olursa kimse olmaz walkeri de olmaz db için de öze birini bulman lazım ama bunları yaptıktan sonra para ile walkeri vb. satarsan verdiğin parayı geri alırsın unutma bunu:D
http://www.for-sale-killer.tr.gg
rakar87

İş/Hobiler: : Spor Eglence Müzik
Server: : Fark Etmez
Takım : Server Açmasını Bilen VArsa İçeri 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f

MesajKonu: Geri: Server Açmasını Bilen VArsa İçeri   Server Açmasını Bilen VArsa İçeri I_icon_minitimePtsi Nis. 27 2009, 16:21

Ben Yapmısım 3 Milyar Masraf Vps De Tamam Aylık Veririz 25 ytl Sen Bana çagrı At Tlf Konusalım Ama Telsim Numaran Varsa Sevinirim Very Happy Bekliyor Olacagım Seni Kib
http://www.dsfsfsdfsdf.com
LegendaryDewilKing
LegendaryDewilKing

İş/Hobiler: : Pc-Tv-Telefon vb.
Server: : 212.175.158.32

MesajKonu: Geri: Server Açmasını Bilen VArsa İçeri   Server Açmasını Bilen VArsa İçeri I_icon_minitimePaz Mayıs 03 2009, 09:36

Kanka Yaz Olmadan Yapamyız Ki Bunun İçin Bir Sürü Dosya Program Gerekli Falan O Dosyalan Ancak Yazın Yayınlanıyo Bütün Forumlara Baktım Yok Varsa Hep Yarım:D:D
http://www.for-sale-killer.tr.gg

Server Açmasını Bilen VArsa İçeri
1 sayfadaki 1 sayfası