Pvp Server Hakkında Herşeyl Pvp server Yayınla l Pvp Server Kur l User Topla l Metin2 lKnightOnl
BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! Uyeols10
Pvp Server Hakkında Herşeyl Pvp server Yayınla l Pvp Server Kur l User Topla l Metin2 lKnightOnl
BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp Server Hakkında Herşeyl Pvp server Yayınla l Pvp Server Kur l User Topla l Metin2 lKnightOnline .v.b

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRss
Nick Dehişimi Yapmak İsteyen ArkadaşlarımızDuyuru Bölümüne Veya Önerileriniz Bölümüne Konu Açınız örnek: EskiNick:Admin YeniNick:PvpServer..                                                                                                                                                 

BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ!

2 posters
YazarMesaj
LegendaryDewilKing
C0-Admin www.PvPSerVeR.5ForuM.Biz
LegendaryDewilKing

İş/Hobiler: : Pc-Tv-Telefon vb.
Server: : 212.175.158.32

BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! Empty
MesajKonu: BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ!   BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! I_icon_minitimeÇarş. Nis. 15 2009, 19:54

Wariorlarda Dex Ne İşe Yarar;
Dex Aslında Hangi Job Olursa Olsun Atak Hızını Arttırır Yani Benim Olmaz Böyle Şey Konusu Bura İle Bİraz İlgili İsterseniz Bir Deneyin Priest'e 255 Dex Verin Bi Bakın Ne Kadar Hızlı Heal Atıyor Warior Normalde Nenem Gibi Hareket Eder DEX 255 Yapın Bi Bakın Bakalım Ne OLuyor Görün Sizde Cool Cool Cool
http://www.for-sale-killer.tr.gg
ThereİsDifference
www.PvPSerVeR.5ForuM.Biz
www.PvPSerVeR.5ForuM.Biz
ThereİsDifference

İş/Hobiler: : Futbol
Server: : Metin2 EsterGoN
Takım : BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013

MesajKonu: Geri: BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ!   BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! I_icon_minitimeCuma Nis. 24 2009, 10:55

ama warrior yada prieste dex 255 verirsek silah yada giysi nasıl giyecek??
https://pvpserver.all-up.com  xD
LegendaryDewilKing
LegendaryDewilKing

İş/Hobiler: : Pc-Tv-Telefon vb.
Server: : 212.175.158.32

MesajKonu: Geri: BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ!   BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ! I_icon_minitimePaz Nis. 26 2009, 08:10

İşte bu sadece gm lerde oluyo bu henüz açıklanmadı ama açıklanırsa ben sölerim bununda bi hilesi yapılacakmış pvp de öyle duydum ben Smile ben sadece 255 dex verip bi deneyin dedim Very Happy
http://www.for-sale-killer.tr.gg

BU BİLGİ ÇOK ÖNEMLİ!
1 sayfadaki 1 sayfası